Repareren

Meubels laten repareren

Houten meubels gaan vaak veel langer mee dan kunststof of plastic, maar ook houten tafels en stoelen kunnen beschadigen. Vocht, kantstoten of vallen, het kan allemaal zorgen voor problemen in het materiaal zelf. Hoe eerder u hier bij bent en ingrijpt, hoe beter het is voor het behoud van de meubels. Wij kunnen u helpen bij de reparatie, aanpassingen of schoonmaak van de meubels.

Wij halen in de meeste gevallen de meubels volledig uit elkaar om de integriteit van het meubel te kunnen bewaren. We kunnen het materiaal dan opnieuw behandelen, en zorgen er direct voor dat het meubel weer in elkaar gezet wordt met dezelfde materialen. Dus niet één andere schroef die wel zichtbaar is, of een latje op een plek waar iedereen kan zien dat dit niet origineel is. Wanneer uw meubel weer klaar is, heeft u het idee dat er nooit iets mee gebeurd is sinds de eerste aankoop.
 

Ter plaatse meubels repareren?

LeovegasWe zijn gestopt met het op locatie aanpassen en herstellen van meubels. Hier hebben we verschillende redenen voor. Allereerst hebben we graag al het materiaal en de gereedschappen op één plaats, zodat we aan verschillende dingen tegelijkertijd kunnen werken. Daarnaast bleek het voor veel mensen geen aanrader te zijn wanneer zij het hele proces konden volgen. Zeker niet omdat de meeste meubels eerst volledig uit elkaar moeten, en de behandelingen veel tijd kosten. Dat er een prijs afgesproken is, vergeten sommige mensen dan.

Daarom kunt u al het reparatiewerk dat van hout gemaakt is bij ons brengen in de loods. Wij zijn ook gestart met het repareren van houten speelgoed. Dit komt namelijk weer helemaal in de mode en dat betekent dat veel mensen het houten speelgoed van generaties terug weer van zolder halen. Is dit beschadigd, dan kan dit gevaarlijk zijn voor kinderen wanneer zij ermee gaan spelen. Wij hebben de gereedschappen en de kennis in huis om het speelgoed weer helemaal bruikbaar te maken. Wilt u het gereedschap in originele staat teruggebracht hebben en is het speelgoed gemaakt door een onbekend merk, brengt u dan alstublieft een doos of foto mee waarop het speelgoed staat. Wij hebben dan een referentie voor de kleuren en de manier waarop het speelgoed gebruikt moet kunnen worden.

Voor reparaties hoeft u geen afspraak te maken bij ons. U kunt gewoon langskomen met het meubel of speelgoed. U laat vervolgens uw nummer achter en wij geven een tijdsindicatie – en uiteraard bellen we direct op wanneer het werk klaar is zodat u het weer op kunt halen en mee naar huis kunt nemen tegen kontante betaling of op rekening.