Bestellen

Meubels bestellen bij Snoep

LeovegasHet nieuwe lenteseizoen is alweer in aankomst. Bent u van plan om uw tuinmeubilair eens na te kijken of uit te breiden, dan verzoeken we u om dit ruim van tevoren bij ons aan te geven. Vanaf de oktobermaanden lopen de orders hier namelijk stevig op. De mensen breken dan het terras af en brengen de meubels naar onze loods voor reparatie. Tegelijkertijd zijn er mensen die het buitengevoel willen behouden en een serre willen hebben, of een houten meubel in een zonnekamer. Dat is een heel goed idee, maar we hebben de tijd nodig om de materialen in te kopen en te bewerken.

Bent u op zoek naar een prachtige verrassing voor een vriend, familielid of kennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Houd er echter wel rekening mee dat een gemiddeld meubel ongeveer vier maanden nodig heeft om vanaf de eerste bestelling bij u te komen!

Kan ik gewoon bij jullie langskomen?

Het is mogelijk om ons te bezoeken in Slochteren, maar we raden sterk aan om eerst even een mail te sturen of te bellen. We zijn namelijk vaak weg om materialen in te slaan, of meubels op te halen bij klanten die voor reparaties gebeld hebben. Ook gebruiken we bepaalde middelen waarbij beschermende kleding gedragen moet worden. Op die momenten kunnen we niemand in de loods laten.

Is het echter mooi weer en is het tussen april en augustus, dan hebben we verschillende meubels buitenstaan. Op dat moment is de zoon van Johannes, Erik, er ook om mensen te woord te staan en meer informatie te geven over de verschillende meubels. Heeft u even geduld, dan is de kans groot dat we ook tijd voor u kunnen maken.